JLC-Group

"Zimbru Nord" este parte componentă a concernului JLC Group.

MEREU ÎN DRUM!

JLC GROUP

FEEDBACK

Nume
E-mail
Telefon
Interebare

«Zimbru Nord» - împreună vom reuşi!

Pe parcursul a peste 40 ani de activitate în sfera acordării serviciilor de transport şi expediţie compania «Zimbru Nord» a acumulat o vastă experienţă, şi-a format o reputaţie excelentă şi a devenit una dintre cele mai importante companii de transport din Republica Moldova.

Activitatea fructuoasă şi dezvoltarea dinamică a companiei de transport auto se datorează colectivului unit de specialişti competenţi, ce posedă o experienţă vastă în domeniul serviciilor de transport şi expediţie.

Pe parcursul activităţii sale în domeniul serviciilor de transport compania «Zimbru Nord» a reuşit să stabilească relaţii de colaborare fructuoase şi de lungă durată cu cei mai importanţi participanţi din cadrul procesului de transport. Acest lucru face posibilă elaborarea şi aplicarea unor scheme foarte comode pentru livrarea încărcăturilor la preţuri accesibile şi competitive.

Compania «Zimbru Nord» presupuneun nivel înalt de deservire, un spectru larg de servicii suplimentare, responsabilitate pentru siguranţa şi livrarea încărcăturii în termenii stabiliţi.

Date meteo acum:

Pentru detalii apăsaţi pe oraşul care vă interesează.

×

Notiţe:

La moment datele lipsesc.

×